Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de website BesteAshwaganda.nl (hierna genoemd “wij”, “onze” of “de website”) en op alle diensten die worden aangeboden door BesteAshwaganda.nl.

Door gebruik te maken van de website BesteAshwaganda.nl stemt u in met deze algemene voorwaarden.

Dienstverlening

BesteAshwaganda.nl is een online platform dat informatie verstrekt over Ashwagandha en gerelateerde producten. De website fungeert als een affiliate shop/blog waarin we verwijzen naar producten van derden.

Verantwoordelijkheid

BesteAshwaganda.nl is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit of effectiviteit van de producten die worden vermeld op de website of waarnaar wordt verwezen in onze blogartikelen.

Wij streven ernaar om accurate en up-to-date informatie te verstrekken, maar geven geen garanties met betrekking tot de juistheid, volledigheid, actualiteit of betrouwbaarheid van de verstrekte informatie.

Het gebruik van de producten die worden aanbevolen op de website geschiedt geheel op eigen risico van de gebruiker.

Betalings- en Aankoopvoorwaarden

Als u ervoor kiest om een product te kopen dat wordt aanbevolen op BesteAshwaganda.nl, wordt u doorverwezen naar de website van de desbetreffende verkoper of winkel. De betalings- en aankoopvoorwaarden van de verkoper zijn van toepassing op uw aankoop.

BesteAshwaganda.nl ontvangt mogelijk een commissie voor aankopen die via onze affiliate links worden gedaan. Dit heeft geen invloed op de prijs die u betaalt voor het product.

Intellectueel Eigendom

Alle rechten met betrekking tot de inhoud en het ontwerp van de website BesteAshwaganda.nl, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s en software, zijn eigendom van BesteAshwaganda.nl of haar licentiegevers.

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BesteAshwaganda.nl de inhoud of het ontwerp van de website op welke wijze dan ook te kopiëren, reproduceren, wijzigen, verspreiden of openbaar te maken.

Privacy en Gegevensverwerking

BesteAshwaganda.nl respecteert uw privacy en verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Ons privacybeleid beschrijft hoe wij persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van BesteAshwaganda.nl stemt u in met ons cookiebeleid.

Wijzigingen en Beëindiging

BesteAshwaganda.nl behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden treden in werking vanaf het moment van publicatie op de website.

In geval van beëindiging van de dienstverlening door BesteAshwaganda.nl, worden eventuele restituties voor productaankopen afgehandeld volgens de voorwaarden van de desbetreffende verkoper.

Contactgegevens

Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot BesteAshwaganda.nl kunt u contact met ons opnemen via de volgende gegevens:

BesteAshwaganda.nl E-mail: info@besteashwaganda.nl

Laatst bijgewerkt op 1 september 2023.

Ashwagandha kopen?

Men's T-Cycle

Ontdek Men’s T-Cycle: De Ultieme Kuur voor Mannelijke Sporters Men’s T-Cycle is de onverslaanbare kuur die elke mannelijke sporter wil ...

€11
Gold Standard Daily Support Mood

Ontdek het Nieuwe Gold Standard Daily Support Mood-assortiment van Optimum Nutrition Maak kennis met het innovatieve Gold Standard Daily Support-as...

€24.99
Ashwagandha KSM-66® van Applied Nutrition

Ashwagandha KSM-66® van Applied Nutrition: Natuurlijke Kruidenkracht Ashwagandha, ook bekend als Withania somnifera, is een eeuwenoud kruid afkoms...

€17.99
Ashwagandha KSM-66®

Ashwagandha KSM-66® staat synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit en het behoud van de oorspronkelijke planteneigenschappen. Bij bodyenfit.nl hebbe...

€11.5
Nutrikraft Ashwagandha Capsules 500mg Biologisch 60 caps

Onze Nutrikraft Ashwagandha capsules bieden hoogwaardige Ashwagandha in zijn puurste vorm, zonder toevoegingen. Elke capsule bevat 500 mg puur Ashw...

€19.95

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor kortingen en het laatste nieuws!

Wat is Ashwagandha?

Ashwagandha, ook bekend als Withania somnifera of winterkers, is een natuurlijk kruid dat al duizenden jaren wordt gebruikt vanwege zijn unieke gezondheidseigenschappen. Het wordt gewonnen uit de wortels van de Ashwagandha-plant en staat bekend om zijn adaptogene eigenschappen, waardoor het een van de populairste superfoods is geworden.

Bijwerkingen van Ashwagandha

Ashwagandha is veilig in gebruik, zelfs bij hogere doseringen en langdurig gebruik, zonder negatieve bijwerkingen of ontwenningsverschijnselen. Het wordt echter afgeraden tijdens zwangerschap en borstvoeding vanwege het ontbreken van veiligheidsgegevens.

Voordelen van Ashwagandha

Ashwagandha biedt diverse voordelen, waaronder ondersteuning van de algemene gezondheid, stressvermindering, een rustgevende werking, en ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan ook helpen bij stressgerelateerde klachten en aandoeningen, zoals angst, rusteloosheid, depressie, leer- en geheugenproblemen, slapeloosheid, nerveuze uitputting, gewichtsbeheersing, en het versterken van de weerstand.

Ashwagandha Kopen als Supplement

Wil je ashwagandha kopen, dan heb je verschillende opties, zoals poeder en capsules. Bij Superfoodstore vind je biologische en hoogwaardige supplementen van betrouwbare merken. Bij het kiezen van een ashwagandha supplement is het belangrijk om te letten op de hoeveelheid werkzame bestanddelen, zoals withanolides en oligosacchariden, terwijl je producten met weinig withaferine A verkiest om bijwerkingen te minimaliseren.

Ashwagandha KSM-66

Ashwagandha KSM-66 wordt beschouwd als een van de beste soorten. Het extract van KSM-66® wordt uitsluitend gemaakt van de wortels van de ashwagandha-plant, zonder toevoeging van bladeren. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de gezondheidsvoordelen voornamelijk aan de wortels kunnen worden toegeschreven. KSM-66® ashwagandha is verkrijgbaar bij merken zoals Vitakruid, Vitals en VitOrtho.

Gebruik en Dosering van Ashwagandha Poeder of Capsules

Ashwagandha is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder capsules, vegetarische capsules (vcaps), en tabletten, die gemakkelijk te doseren en vervoeren zijn. Poeder is een nauwkeurige optie voor dosering en kan eenvoudig worden gemengd met vloeistoffen zoals smoothies. De gebruikelijke dosering varieert van 250 tot 600 mg per dag, wat overeenkomt met 1 tot 2 capsules per dag. Voor hogere doseringen tot 1200 mg per dag kun je veilig experimenteren, maar dit wordt doorgaans niet voor langdurig gebruik aanbevolen.

BesteAshwagandha.
Wij zijn een toegewijd team met een passie voor ashwagandha en de voordelen die dit geweldige kruid te bieden heeft. Onze missie is om mensen te informeren over ashwagandha, hen te helpen de juiste producten te vinden en een gezondere levensstijl te omarmen.